Over Squares ’n Dots

Hoi!

 Mijn naam is Neomi! Sinds 2019 ben ik trotse eigenaresse van Squares ’n Dots.  Ik zou mezelf omschreven als een gezellige, creatieve dame met Caribische roots. Ik ben dan geboren in Curacao, getogen in het mooie Brabant. Lekker exotisch met een bourgondisch tintje. Ik hou van dansen en daarnaast kun je me ook nog op het mbo vinden: daar geef ik sinds 2023 les in de richting e-commerce en junior accountmanagement. 

 Squares ’n Dots is begonnen als een bedrijf dat zich voornamelijk focuste op Grafisch Design. Naarmate ik meer ervaring opdeed in mijn vakgebied begon ik ook mijn werkzaamheden uit te breiden. Mijn focus ligt nu voornamelijk op Grafisch Design, Webdesign en Social Media management. Daarnaast wil ik af en toe nog wel eens een uitstapje maken naar de online marketing.

Met Squares ’n Dots wil ik graag verhalen vertellen. Jouw verhalen. Wat doe je, hoe doe je dat en nog belangrijker: Wat maakt nou dat mensen juist bij jou moeten zijn? Ik hoor er graag alles over! Spreek ik jou binnenkort onder het genot van een drankje (of gewoon een kop thee)?

 

Missie en Visie

De missie van Squares 'n Dots

“Bij [Naam van het Marketingbureau] is mijn missie helder: ik ben vastbesloten merken naar nieuwe hoogten te lanceren door authentieke verhalen en grensverleggende strategieën. Ik breng inzicht en innovatie samen om duurzame relaties te creëren die niet alleen opvallen, maar ook blijven hangen.

Ik omarm de uitdagingen van een snel veranderend landschap met integriteit, transparantie en meetbare resultaten als mijn kompas. Mijn missie is niet alleen het ontwikkelen van opvallende campagnes, maar ook het aangaan van betekenisvolle samenwerkingen met mijn klanten

drukwerkpakket MANDY haarstyliste
Logo gewooneefje

De visie van Squares 'n Dots

Ik geloof heilig in de kracht van verhalen om een community te bouwen. Met squares ’n dots wil ik merken helpen door echte connecties en out-of-the-box strategieën te ontwikkelen. Ik gooi inzicht en innovatie in de mix, met als doel betekenisvolle campagnes en statements te creëren die verder gaan dan enkel de spotlight vangen.

Integriteit, transparantie en concrete resultaten staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben hier niet alleen om vette campagnes neer te zetten, maar ook om jou als bedrijf omhoog te helpen op de ladder. Te midden van deze razendsnelle wereld wil ik de norm zetten voor marketingexcellentie, samen met mijn klanten op avontuur gaan en samen successen vieren. Mijn visie is simpelweg: merken laten shinen door echte verbindingen en creatieve moves.”