Over Squares ’n Dots

Hoi!

 Mijn naam is Neomi! Sinds 2019 ben ik trotse eigenaresse van Squares ’n Dots.  Ik zou mezelf omschreven als een gezellige, creatieve dame met Caribische roots. Ik ben dan geboren in Curacao, getogen in het mooie Brabant. Lekker exotisch met een bourgondisch tintje. Ik hou van dansen en daarnaast kun je me ook nog op het mbo vinden: daar geef ik sinds 2023 les in de richting e-commerce en junior accountmanagement. 

 Squares ’n Dots is begonnen als een bedrijf dat zich voornamelijk focuste op Grafisch Design. Naarmate ik meer ervaring opdeed in mijn vakgebied begon ik ook mijn werkzaamheden uit te breiden. Mijn focus ligt nu voornamelijk op Grafisch Design, Webdesign en Social Media management. Daarnaast wil ik af en toe nog wel eens een uitstapje maken naar de online marketing.

Met Squares ’n Dots wil ik graag verhalen vertellen. Jouw verhalen. Wat doe je, hoe doe je dat en nog belangrijker: Wat maakt nou dat mensen juist bij jou moeten zijn? Ik hoor er graag alles over! Spreek ik jou binnenkort onder het genot van een drankje (of gewoon een kop thee)?

 

Missie en Visie

De missie van Squares 'n Dots

Ik zet me in om de verhalen van merken tot leven te brengen door middel van creatieve en doordachte ontwerpen. Mijn missie is om een partnerschap aan te gaan met mijn klanten en samen jouw unieke visies om te zetten in visuele meesterwerken. Met mijn expertise in grafisch design, webdesign en social media management, streef ik ernaar om impactvolle en betekenisvolle ervaringen te creëren die de doelgroep raken, betrekken en inspireren.

drukwerkpakket MANDY haarstyliste
Logo gewooneefje

De visie van Squares 'n Dots

Ik droom van een wereld waarin design de kracht heeft om emoties te communiceren, verhalen te vertellen en verandering teweeg te brengen. Mijn visie is om een toonaangevend designbureau te zijn dat bekend staat om zijn innovatieve benadering, diepgaande inzichten en ongeëvenaarde creativiteit. Ik streef ernaar om voortdurend te groeien en te evolueren, altijd op zoek naar nieuwe manieren om de grenzen van design te verleggen en mijn klanten te helpen hun doelen te bereiken. Met passie en toewijding wil ik een blijvende impact creëren in de wereld van design, waarbij elk ontwerp een verhaal vertelt dat resoneert en bijdraagt aan positieve verandering.